wow very very very large CHOCLATE INDULGENCE….!!!B.O.W.L.I.N.G…

Saturday, October 16, 2010

PICT1628 PICT1622 PICT1636 PICT1637

untuk kesekian kalinya…saya bernama WANI ingin mengarang serba sedikit pasal kawan-kawan saya dunia dan akhirat…..yg pertamanye…sy sgt syg dorang sepenuh hati sy…xkan ad pengganti seperti mereka….

walalupun kadang2 terasa sesama sendiri tapi atas nama KAWAN…

sume 2 x perlu diperbesarkan…..

 

ni nak cite nye….. berdasarkan gmbr diatas sy ingin mengembangkan isi-isinya…..

 

the first one is cake…..dis is my favor cake 4eva….Choclate Indulgence from Secret Recipe….huh mmg la sedap sgt x terkata…dah la time 2 lapa gile coz nasi ayam KFC x smpi lg….tunggu punya tunggu cake pun smpi…

ape lg belasah la kek 2 an….kali ni sambut bezde SYARINA ASHIKIN , FATIN NABILAH dan juga NOOR MAISARAH…..2 anak sulung 1 anak kedua….

yang paling penting nak cite kat cni ialah sy telah menipu 2 org….haha..klakar betul….

Penipuan yg pertama : sy bgtau sara yg nak tarik Fatin skali time sambut bezde sya 2…si sara ni dgr jela an…pas2 die kate mls nak g tp sy pakse….

“kalo ko x g ko menyesal weh”..akhirnye g jgk…before 2 die tacing kot…

“ak slalu g smbt bezde org..tp dorang x nak smbut pun bezde ak”….sy ngan rasminye gelak sakan ngan erin…HAHAHA….”

Penipuan yg kedua : fatin nabilah wakenabeb….”ak rase nak tark sara skali la time smbt bezde sya 2…die pun angguk dan dgr….tp sbnrnye die pun nak tacing gak coz bezday die yg dekat x nak smbt tp bulan 12 nye bole plak an”….haha sandiwara ku berjaya…..

tup tup…nama dorang ad atas kek…dgn ke’blur’an sara ngan fatin 2 menyebabkan mereka slow pickup……e2lah muke muke ceria 3 bezde gurls with choclate indulgence…

 

Syarina pula x tertipu…die seolah-olah sudah bersedia untuk disambut…

siap makeup…baju pink kale….selendang polka dot…..

 

anyway….”semoga impian cita-cita dan harapan korang selama ini tercapai “ …ini ayat femes dr sy bile members2 tambah setahun….

 

PICT1640 PICT1645 PICT1649 PICT1661 PICT1662

 

bukan stakat 2 je….pas2 ktrg meronggeng kat Megalane Shah Alam….saje je nak release tension….mcm biase perkara menarik pelik lawak berlaku dlm pusat boling nie…..ktrg sume skali bertujuh je…yg len2 sume ad hal memasing….so x dpt join…x pela ktrg go on je…lupe nka sebut NANA FIT DINI HAJAR yg join bersama sy dan lg 3 BG….

 

abis je 1 game balik…coz penat…mls nak lyn sgt penat 2…cepat2 balik …..

x igt plak tarikh ni tp ari jumaat baru baru lepas nih….

 

Sekian la sahaja karangan saya pd kali ini….

0 comments: