if my life never ending…..

Saturday, October 23, 2010

 

 

 

 

 

 

if i can…..

i wish i could do the things i would like to do….

i wish i can be the happiest person in the world..

i wish i can make my family members have the greatest memories…

i wish i can be with someone i really love…

i wish i can be the most greatest woman all over the world..

i wish i can be the most greatest friend of all…

i wish i can live my life without sadness…

i wish i can  be the person who never stop helping people in need..

i wish i can be a very tough person…

i wish i can draw all the things around me…

i wish i can feel how people feel in their heart…

i wish i could be a very understanding daughter…

i wish i can help my parents with no limits…

before i leave dis world…

 

1266729890_l 

IMG_1301

flowers…..the more u see it…the more u feel it..

the softness the beautifulness the toughness…

same goes to urself and someone else…

if u see he or she for a long moment..

u can predict what kind of person he or she….

 

created by : syazwani…

wow very very very large CHOCLATE INDULGENCE….!!!B.O.W.L.I.N.G…

Saturday, October 16, 2010

PICT1628 PICT1622 PICT1636 PICT1637

untuk kesekian kalinya…saya bernama WANI ingin mengarang serba sedikit pasal kawan-kawan saya dunia dan akhirat…..yg pertamanye…sy sgt syg dorang sepenuh hati sy…xkan ad pengganti seperti mereka….

walalupun kadang2 terasa sesama sendiri tapi atas nama KAWAN…

sume 2 x perlu diperbesarkan…..

 

ni nak cite nye….. berdasarkan gmbr diatas sy ingin mengembangkan isi-isinya…..

 

the first one is cake…..dis is my favor cake 4eva….Choclate Indulgence from Secret Recipe….huh mmg la sedap sgt x terkata…dah la time 2 lapa gile coz nasi ayam KFC x smpi lg….tunggu punya tunggu cake pun smpi…

ape lg belasah la kek 2 an….kali ni sambut bezde SYARINA ASHIKIN , FATIN NABILAH dan juga NOOR MAISARAH…..2 anak sulung 1 anak kedua….

yang paling penting nak cite kat cni ialah sy telah menipu 2 org….haha..klakar betul….

Penipuan yg pertama : sy bgtau sara yg nak tarik Fatin skali time sambut bezde sya 2…si sara ni dgr jela an…pas2 die kate mls nak g tp sy pakse….

“kalo ko x g ko menyesal weh”..akhirnye g jgk…before 2 die tacing kot…

“ak slalu g smbt bezde org..tp dorang x nak smbut pun bezde ak”….sy ngan rasminye gelak sakan ngan erin…HAHAHA….”

Penipuan yg kedua : fatin nabilah wakenabeb….”ak rase nak tark sara skali la time smbt bezde sya 2…die pun angguk dan dgr….tp sbnrnye die pun nak tacing gak coz bezday die yg dekat x nak smbt tp bulan 12 nye bole plak an”….haha sandiwara ku berjaya…..

tup tup…nama dorang ad atas kek…dgn ke’blur’an sara ngan fatin 2 menyebabkan mereka slow pickup……e2lah muke muke ceria 3 bezde gurls with choclate indulgence…

 

Syarina pula x tertipu…die seolah-olah sudah bersedia untuk disambut…

siap makeup…baju pink kale….selendang polka dot…..

 

anyway….”semoga impian cita-cita dan harapan korang selama ini tercapai “ …ini ayat femes dr sy bile members2 tambah setahun….

 

PICT1640 PICT1645 PICT1649 PICT1661 PICT1662

 

bukan stakat 2 je….pas2 ktrg meronggeng kat Megalane Shah Alam….saje je nak release tension….mcm biase perkara menarik pelik lawak berlaku dlm pusat boling nie…..ktrg sume skali bertujuh je…yg len2 sume ad hal memasing….so x dpt join…x pela ktrg go on je…lupe nka sebut NANA FIT DINI HAJAR yg join bersama sy dan lg 3 BG….

 

abis je 1 game balik…coz penat…mls nak lyn sgt penat 2…cepat2 balik …..

x igt plak tarikh ni tp ari jumaat baru baru lepas nih….

 

Sekian la sahaja karangan saya pd kali ini….

Wednesday, October 06, 2010

SEBELUM 2 SAPE NAK BACA BOLE TP JGN BERKATA BURUK2 EH PAS BACA...
KERANA INI HANYA LUAHAN HATI DALAM TULISAN BUKAN UNTUK MENUNJUK TAPI SEBAGAI SHARE UNTUK MENGHILANGKAN KERUNSINGAN....

Before mule...Salam dulu nak diucapkan...

untuk post kali ni mungkin sedikit luahan hati...
x siapa yg tau kan...kecuali Dia yg satu....

knape adnye perasaan menyintai lelaki..
knape perlu wujud sume 2...jika kdgkala kita rasa sedihnya, perlu kesabaran...
knape knape dan knape...

kalo bole skunk ni ad 1 arah je nak tumpu pelajaran..
suke blaja ..x suke bende2 len...
tp dah lumrah dan nafsu ....cinta pada lelaki 2 da mesti ...
lebih2 lagi sebagai seorang perempuan...
nak wat cane an..
x expect pun bole smpi Jatuh Cinta...
dr mata jatuh ke hati...zappppp...
terasa hati ni terus terima kehadirannya jika dia sudi...

dah kenal....ad nombor telefon...
tp stakt mesej2....x cukup rasenye nak mengenali lebih dlm...
tau x hati ni runsing...aduh...sape yg nak hati kacau bilau...
tp kalo dah syg cinta....sume kene sabar...

x lame sekejap kenal...
dah luahkan perasaan kat dia...
mmg sedih jgk bile kate 'kwn je kan hepi'...
huh....wani engkau mmg tabah sabar an...
kalo x dah lame buat bende bukan2..
naseb bek iman masih ad....
bila pk2 balik mgkn die amik masa berpk...
lgpun ktrg x kenal sgt...

kalo ikutkan diri ni hah yg syg sgt kat die 2...
jatuh cinta lah rindulah pape jelah....
susah nak describe...
hati ni je yg tau....









dia dia dia....smpi bila agaknye...
dia 2 dlm hati yg goyah ni...
diri ni redha jika dia bukan untuk hati kosong ni...
wahai si dia...walaupun awak kata awak x hensem...
bkn e2 yg diri ini nak...
diri ini nak mengisi hati yg sepi dan kosong ni dgn cinta dr seorang lelaki...
seorang lelaki yg terima diri ini seadanya...bkn pndg pd rupa....


kalo awk nak tau.,..
diri ini x memilih dan x memandang rupa seseorang...
diri ini terima awk seadanya...
kerana  hati diri ini percaya ....
awk terbek untuk diri ini...
tp awk x mgkn dpt rasanya...
sbb awk bkn kat tmpt diri ini...
diri ini x kesah andainya awk tolak ke trima diri ini...
diri ini sedia menghadapinya walaupun apa jua keputusan....


dan seandainya mmg awk ad hati untuk org len...
diri ini redha dgn apa yg terjadi...
diri ini akan doakan kebahagiaan awk dgn org e2...
dah mmg x da jodoh x leh nak wat ape2...


...SESUNGGUHNYE DALAM HATI INI AKU TETAP MENCINTAINYA SELAGI DIRINYA WUJUD DALAM SETIAP SUDUT DAN RUANG JIWA AKU...

PIE THE SWEET SMILE