Wednesday, October 06, 2010

SEBELUM 2 SAPE NAK BACA BOLE TP JGN BERKATA BURUK2 EH PAS BACA...
KERANA INI HANYA LUAHAN HATI DALAM TULISAN BUKAN UNTUK MENUNJUK TAPI SEBAGAI SHARE UNTUK MENGHILANGKAN KERUNSINGAN....

Before mule...Salam dulu nak diucapkan...

untuk post kali ni mungkin sedikit luahan hati...
x siapa yg tau kan...kecuali Dia yg satu....

knape adnye perasaan menyintai lelaki..
knape perlu wujud sume 2...jika kdgkala kita rasa sedihnya, perlu kesabaran...
knape knape dan knape...

kalo bole skunk ni ad 1 arah je nak tumpu pelajaran..
suke blaja ..x suke bende2 len...
tp dah lumrah dan nafsu ....cinta pada lelaki 2 da mesti ...
lebih2 lagi sebagai seorang perempuan...
nak wat cane an..
x expect pun bole smpi Jatuh Cinta...
dr mata jatuh ke hati...zappppp...
terasa hati ni terus terima kehadirannya jika dia sudi...

dah kenal....ad nombor telefon...
tp stakt mesej2....x cukup rasenye nak mengenali lebih dlm...
tau x hati ni runsing...aduh...sape yg nak hati kacau bilau...
tp kalo dah syg cinta....sume kene sabar...

x lame sekejap kenal...
dah luahkan perasaan kat dia...
mmg sedih jgk bile kate 'kwn je kan hepi'...
huh....wani engkau mmg tabah sabar an...
kalo x dah lame buat bende bukan2..
naseb bek iman masih ad....
bila pk2 balik mgkn die amik masa berpk...
lgpun ktrg x kenal sgt...

kalo ikutkan diri ni hah yg syg sgt kat die 2...
jatuh cinta lah rindulah pape jelah....
susah nak describe...
hati ni je yg tau....









dia dia dia....smpi bila agaknye...
dia 2 dlm hati yg goyah ni...
diri ni redha jika dia bukan untuk hati kosong ni...
wahai si dia...walaupun awak kata awak x hensem...
bkn e2 yg diri ini nak...
diri ini nak mengisi hati yg sepi dan kosong ni dgn cinta dr seorang lelaki...
seorang lelaki yg terima diri ini seadanya...bkn pndg pd rupa....


kalo awk nak tau.,..
diri ini x memilih dan x memandang rupa seseorang...
diri ini terima awk seadanya...
kerana  hati diri ini percaya ....
awk terbek untuk diri ini...
tp awk x mgkn dpt rasanya...
sbb awk bkn kat tmpt diri ini...
diri ini x kesah andainya awk tolak ke trima diri ini...
diri ini sedia menghadapinya walaupun apa jua keputusan....


dan seandainya mmg awk ad hati untuk org len...
diri ini redha dgn apa yg terjadi...
diri ini akan doakan kebahagiaan awk dgn org e2...
dah mmg x da jodoh x leh nak wat ape2...


...SESUNGGUHNYE DALAM HATI INI AKU TETAP MENCINTAINYA SELAGI DIRINYA WUJUD DALAM SETIAP SUDUT DAN RUANG JIWA AKU...

PIE THE SWEET SMILE


1 comments:

nazpunyerblog said...

kak,sabar jelah ,,mungkin akak bukan ngn dia sekarang nieyh ,tapi sape taw satu hari nanti akak ngn dye ,,mcm saya gak SATU HARI tulah yg mmbuatkan kami mkin rpat then bersama akhirnya,,Alhamdulillah ,,